top of page

DANSA PER adults

DANSA CLÀSSICA:

 

 

La dansa clàssica és la base tècnica per l'execució de qualsevol tipus de dansa. Permet dominar la col.locació , la coordinació,  l'expressivitat, els moviments encadenats, girs equilibris i salts. Aporta  elegància, flexibilitat , potència i sentit musical. Ajuda a establir una bona posició corporal i la seva correcta pràctica permet la rehabilitació de problemes posturals.

Els alumnes tenen la possibilitat de presentar-se anualment als exàmens  de Royal Academy of Dancing

DANSA CONTEMPORÀNIA:

Dansa experimental i evolutiva en la qual els moviments s'originen d'una forma lliure i natural . Evidentment requereix una tècnica i s caracteritza per la concentració i relaxació muscular per produir energia motora. La caiguda i la recuperació , els girs, els salts els moviments segmentaris i parcials són molt freqüents . És una disciplina que requereix una base sòlida de dansa clàssica.

JAZZ:

 

És l'expressió musical de l'antic blues i reegae americà. Es treballa el ritme, l'expressivitat , la musicalitat i alhora les capacitats físiques com la flexibilitat i la resistència.

HIP HOP:

 

 

Les arrels de la cultura del hip-hop, es remunten a les bases de la cultura afroamericana dels EEUU. L'estil de dansa prové del Break Dance dels anys seixanta amb el "good foot" i més tard rep influències del jazz i el contemporani. Es diu que el veritable hip-hop no és una moda, sinó una cultura m una forma de viure.

bottom of page