top of page

Direcció de l'escola i equip docent :

Mº Lluïsa Quinatana

Carme Quintana

Miriam Balaguer

Titulada per la Royal Academy of Dancing de Londres i membre de la federació de professors de dansa de Catalunya. Formació amb diferents mestres de dansa com Joan Tena, Mme Elsa Van Halen, Joan Magriñà i diferents mestres d'escola anglesa. Ha participat en cursos de dansa nacionals i internacionals.

Més de trenta anys d'experiència en el món de la docència i coreografia i participació en importants actes culturals de la ciutat.

 

Imparteix classes de dansa clàssica i dansa creativa a l'escola a la vegada que la dirigeix i supervisa.

Titulada per la Royal Academy of Dancing de Londres i membre de la federació de professors de dansa de Catalunya. Formació en Dansa Jazz amb diferents mestres  com Formació de Jazz amb mestres com Jordi Pérez, Martine Cole, Máximo Hita, participant en diferents cursos i per ampliar la seva formació professional.

Formació en dansa clàssica amb Joan Tena i Mme Elsa Van Halen.

Titulada en Pilates, Dansa creativa i Dansa Dalcfros per l'institut Llongueres.

Ha impartit durant anys classe de Jazz i dansa moderna.

En l'actualitat dirigeix l'escola Moviment2 i imparteix classes de preparació per exàmens de la R.A.D i per actuacions.

Titulada pel l'Institut del teatre de Barcelona i per la Royal Academy of Dancing de Londres.

Ha rebut formació de dansa clàssica de mestres com Maria de Àvila, Johanne Ulrich, Mirta Plà ...i formació de dansa contemporània amb mestres com Anne Mittel, Avelina Argüelles Gilberto Ruiz Lang.

 

Ha participat en diversos espectacles i programes de televisió com a ballarina i també ha creat coreografies de diversos espectacles.

Imparteix classes de dansa clàssica, dansa contemporània i coreografia des de l'any 2005 a l'escola alhora que realitza tasques de coordinació.

bottom of page