top of page

Qui som

Història i Origens

L'escola MOVIMENT2, desenvolupa una tasca formadora i educadora en l'àmbit de la dansa amb els nens i nenes des dels quatre anys fins a joves i també adults, des de fa més de trenta anys.

 L’escola de dansa Moviment2 va ser creada l’any 1969 amb el nom de "Escola de dansa Moviment" situada al carrer Colon de Badalona. A l’escola obtingueren els seus primers coneixements directors, ballarins i professors d’escoles de dansa de Badalona

 

La necessitat d'ampliar ofertes i horaris provoca que l'escola canviï d'ubicació. L'escola va obrir les portes del seu nou centre al setembre de l'any 2004.

 

MOVIMENT2 està ubicat actualment al c/ Sant Pere 154, al centre de Badalona

Projecte d'escola

Aquest projecte neix de la idea i l'intenció de cohesionar dos conceptes que van lligats: La passió per la dansa i l'ensenyament de la dansa.

 

Entenem que l'objecitu de l'escola ha de ser ENSENYAR amb el sentit més ampli del concepte : transmetre il.lusions, aconseguir fer realitat els somnis, treballar la tècnica, l'expresivitat, la creativitat i educar en valors com ara la disciplina, constància, la responsabilitat, la tolerància, i el respecte.

L’objectiu de l’escola segueix sent la formació tècnica i artística dels ballarins al mateix temps que aprendre a estimar la dansa. Moviment2 ofereix cada any diverses actuacions al públic per tal que els alumnes puguin mostrar els seus coneixements i aprenguin a moure’s dalt de l’escenari, i també ofereix als alumnes que ho desitgen l’oportunitat cada any de realitzar els exàmens de la Royal Academy of Dance.

Ela alumnes dels cursos superiors poden gaudir d'un viatge d'estudis anual  a un punt d'Europa per tal de poder veure el treball i les diverses tendències en dansa que hi ha fora del nostre país.

També poden gaudir de cursos específics impartits per professors convidats.

 

L'eina que utilitzem és la DANSA, també en el sentit més ampli; Com a eina de treball, de comunicació personal, d'expressió i de relació interpersonal.

Vocació

La nostra vocació és intentar que el nostre alumnat aconsegueixi allò que busca, volem satisfer les necessitats de qui vulgui endinsar-se en el món de la dansa .

Som una escola oberta a TOTHOM i oferim a cada alumne la possibilitat de decidir i personalitzar la seva formació.

La direcció de l'Escola vetllarà per assessorar i orientar a l'alumnat, ajudar-lo a confeccionar el seu Pla de Formació ( Itinerari Curricular) .

L'ampli ventall de disciplines que oferim, fa que tothom pugui gaudir la dansa, satisfent les seves aspiracions i necessitats, sense amoïnar-se per la seva edat o nivell.

La dansa permetrà assolir molts objectius, l'única cosa que s'exigirà serà molta il.lusió, constància i disciplina per poder assolir-los.

Tipologia de l'alumnat

Podem trobar-nos una doble línia:

- L'escola formadora, per l'alumnat que vol formar-se artísticament amb els objectius educadors.

- L'escola professionalitzadora , que dóna un ampli ventall de disciplines als alumnes que vulguin enfocar l'aprenentatge en una direcció més professional.

A partir d'aquestes escoles, podem trobar tres perfils diferents d'alumnat:

 

- Alumnat que fa dansa com una activitat extra-escolar artística per aprendre a ballar, gaudint de la dansa com una diversió, ocupant temps lliure, amb una dedicació de menys de tres hores setmanals.

- Alumnat que fa dansa com una activitat extra- escolar artística , que busca perfeccionar la seva tècnica i ampliar el treball de disciplines treballades, amb una dedicació entre tres i cinc hores.

- Alumnat que viu la dansa més intensament, amb una dedicació de més de cinc classes setmanals, amb una perspectiva més professionalitzadora com ara, preparar-se per les proves de l'institut del teatre, fer concursos, castings etc...

 

 

bottom of page